Liikunta- ja ravintoartikkelit

Liikunta- ja ravintoartikkelit

RAVITSEMUS

KAIKKI  \  AJANKOHTAISTA  \  OLYMPIALAISET  \  LEIJONAT  \  URHEILIJAT  \  RAVITSEMUS

  • Uusi ja ennennäkemätön proteiiniherkku on täällä! Leader Promour Puffed on uusi proteiiniherkku täynnä paahdettua riisimuroa ja kuohkeaa suklaata suussasulavassa liitossa. Leader Promour Puffed sisältää runsaasti proteiinia ja kuitua, mutta vain noin 150 kcal per patukka. Tämä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon kaikille

  • Mikä ihmeen palkkari? Palautumis- tai palautusjuoma, palkkari tai reco. Suositulla urheiluravintolisällä on monta nimeä, mutta mikään niistä ei kerro tuotteen laadusta. Tässä artikkelissa avaamme palkkareiden ainesosia ja niiden eroja. Palautusjuoman hyödyt. Miksi juuri palkkari? Reco-jauheet ovat myydyimpiä urheiluravintolisiä – ja hyvästä syystä. Juoman

  • Combat Reco – palautusjuoma kovaan treeniin Leader performance Combat Reco -jauheeseen lisätyt kollageenipeptidit edistävät lihasten lisäksi myös tukikudosten palautumista. Tuloksena on ainutlaatuinen, kovaan treeniin ja kontaktilajeihin räätälöity palautusjuoma. Vahvat lihakset vaativat vahvoja tukikudoksia Hiilihydraatteja ja proteiinia sisältävien palautusjuomien avulla saat täydennettyä treenin

  • Lisää energiaa treeneihin - valmista itse tehokas PWO-juoma Pre-workout (PWO) juoman nauttiminen on suosittu keino antamaan lisäpotkua treenisuoritukseen, parantamaan suorituskykyä ja edistämään palautumista harjoittelusta. Tässä artikkelissa esitetään helppo ohje PWO-juoman valmistamiseksi sekä käsitellään PWO-juoman käyttöön liittyvät seikat. Mitä PWO-juoma on ja mitkä

  • Taitoluistelun ja voimistelun kaltaisissa lajeissa suoritukseen ei liity samanlaisia ravitsemuksellisia erityistarpeita kuin monissa korkeamman intensiteetin lajeissa. Siitä huolimatta monet taitolajien harrastajat saavat liian vähän energiaa.

  • Voimalajien harrastajat tarvitsevat proteiinia paitsi palautumiseen, myös lihasten kasvuun. Hiilihydraattien merkitys kasvaa soudun, nyrkkeilyn ja crossfitin kaltaisissa kestävyysominaisuuksia vaativissa voimalajeissa.

  • Teholajeihin voidaan lukea hyvin erilaisia lajeja maila- ja pallopeleistä alppihiihtoon ja keskimatkan juoksusta kamppailulajeihin. Yhteistä niille kaikille on korkea intensiteetti ja sen myötä kasvava hiilihydraattien tarve.

  • Kestävyyttä vaativissa lajeissa korostuu nesteytyksen ja hiilihydraattien tarve. Molempien saannista on huolehdittava hyvissä ajoin ennen suoritusta, mutta myös pitkän suorituksen aikana ja sen jälkeen.

  • Elimistö käyttää useita erilaisia energianlähteitä liikunnan intensiteetistä riippuen. Matalalla sykkeellä palaa rasva. Rasituksen kasvaessa hiilihydraattien merkitys kasvaa ja lihaksiin alkaa kertyä maitohappoa – oikeammin laktaattia.

  • Treenikaudet eroavat toisistaan, jolloin energiantarvekin vaihtelee kausittain. Koska harjoitusintensiteetin muutokset ohjaavat energiantarvetta ja ravitsemusta, myös ravintolisien käyttö muuttuu niiden mukana.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About