URHEILURAVINTEET

URHEILURAVINTEET

Hyvän fyysisen kunnon rakentaminen ja ylläpitäminen on elämänmittainen matka. Tavoitteletpa lajisi terävintä huippua tai liikunnan tuomaa hyvää oloa, Leader Performance urheiluravinteista löydät juuri omaan tarpeeseesi soveltuvat tuotteet. 

Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppanina olemme tukemassa suomalaisten huippu-urheilijoiden tavoitteita näillä tuotteilla. Sama tuoteosaaminen ja laatu on myös sinun saatavilla. 

Kaikki urheiluravinteemme ovat gluteenittomia ja vehnättömiä, sekä joko laktoosittomia tai vähälaktoosisia. Valmistamme ja pakkaamme ne omissa tuotantotiloissamme Keravalla.

Tarvitsetko apua tuotteiden valinnassa?

Leader Performance valintakone auttaa.
Tee lyhyt testi ja selvitä mitkä urheiluravinteet tukevat parhaiten tavoitteitasi.

Proteiinit

Riittävä proteiininsaanti on erityisen tärkeä urheilijoille ja aktiivisesti treenaaville, sillä proteiinia tarvitaan sekä lihasten kasvuun että treenin aikana syntyneiden vaurioiden korjaamiseen. Proteiinilisät ovat hyvä tapa varmistaa riittävän proteiininsaannin nopeasti imeytyvässä muodossa. Valikoimastamme löytyy mehumaisen raikkaita laktoosittomia ja rasvattomia heroja, perinteisiä vähälaktoosittomia heratuotteita, sekä vegaanisia soijavalmisteita.

palautumisjuomat

Saat enemmän treeneistä irti kun huolehdit hyvästä palautumisesta. Palautumisjuomat sisältävät sekä hiilihydraatteja, että proteiinia helposti imeytyvässä muodossa ja sopivat kaikille, jotka haluavat tehostaa omaa treeneistä palautumista. Valikoimastamme löytyy kreatiinilla höystettyjä vähälaktoosisia reco-tuotteita, sekä laktoosittomia erityisen nopeasti imeytyviä Hydropower ja Combat reco-tuotteita lajispesifisti vaativimmille liikkujille ja urheilijoille.

Tehonlisääjät

Tehonlisääjistä löydät valikoiman erilaisia tuotteita jotka tukevat lihasten energiansaantia, puhtia ja palautumista treenin aikana ja treenin jälkeen. Karkeasti voidaan jakaa tuotteet aminohappotuotteisiin, jotka tukevat lihasten palautumista ja kasvua, sekä varsinaisiin tehotuotteisiin, jotka tuovat lisäboostia ja flowta treeniin, kuten kreatiini tai beta-alaniini+sitrulliini. Tehonlisääjistä voi myös sekoittaa omien tarpeiden mukaisen PWOn, eli pre-workout juoman. Katso helppo ohje tästä.

Tankkaus

Pitkäkestoisen tai korkeatehoisen suorituksen aikana keho käyttää suuren määrän energiaa. Oikeanlainen tankkaus ennen suoritusta sekä suorituksen aikana on erittäin tärkeää suorituskyvyn maksimoimiseksi. Valikoimastamme löytyy laaja kattaus erilaisia tankkaustuotteita, jotka sopivat eri urheilulajeihin ja eri tarpeisiin; hiilihydraattilisät kestävyyssuorituksiin ja hiilaritankkaukseen , gainerit (massatuotteet) lihasmassan kasvattamiseen, sekä urheilujuoma ja elektrolyyttijauheet pitkäkestoisiin suorituksiin palauttamaan menetetyn nesteen ja suolan.

Mikä tuote
sopii minulle?

Löydä omia tavoitteitasi tukevat
tuotteet Leader Performance
-valintakoneesta

Leader valintakone testi

Mikä tuote
sopii minulle?

Löydä omia tavoitteitasi tukevat
tuotteet Leader Performance
-valintakoneesta

Leader valintakone testi mobiili
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About