Leader Outdoor

Outdoor

Leader Outdoor retkiruoka

Leader Outdoor retkiruoka

Leader Outdoor retkiruoka  on täysipainoinen ateria seikkailujesi tueksi. Jokainen meistä on seikkailija. Missä toiset huiputtavat vuoria maailmalla, toisille soveltuvat paremmin mäet takapihoilla. Tutkitpa luontoa sitten lähellä tai kaukana, luonnossa ja raittiissa ilmassa liikkuminen on aina yhtä energisoivaa.

Mihin polkusi kulkeekin, näkymä tuntuu aina paremmalta, kun sen eteen on saanut vähän ponnistella. Kun on aika tankata, hyvä valinta on ateria, joka tuntuu ja maistuu palkitsevalta. Me ravitsemme kehoasi, jotta sinä jaksat jatkaa kohti seuraavaa seikkailua.

Yhdessä otamme maaston kuin maaston haltuun.

Leader Outdoor. Power to explore.

 

ENEMMÄN MAKUA UUDISTUNEESTA RETKIRUOKASARJASTA

Oikea koostumus takaa riittävän energiansaannin retkelle.
Herkullinen Leader Outdoor -retkiruoka on täysipainoinen ateria ja antaa riittävästi energiaa seikkailullesi. Yksi ateria sisältää noin 500-700 kcal. Hyvä retkiruoka-ateria sisältää enemmän rasvaa ja hiilihydraattia kuin tavallinen ateria. Leader Outdoor -ateriat sisältävät lisäksi 15-20 % enemmän proteiinia kuin muut retkiruoat. Ateriat sopivat retkeilyn ja mökkeilyn lisäksi mainiosti kotivaraksi. Lue lisää kotivarasta esimerkiksi Marttojen sivuilta.

 

Hyvä maku, runsaasti makuvaihtoehtoja.
Monipuolinen tuotesarja tarjoaa toivottua vaihtelua ruokavalioon. Tuotesarjamme tarjoaa useita kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja sekä gluteenittomia ja laktoosittomia tai vähälaktoosisia aterioita. Kaikki ateriamme ovat lisäksi palmuöljyttömiä, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty soijaa.

Helppo ja nopea valmistaa.
Annosten valmistus on yksinkertaista – lisää vain vesi. Selkeät käyttöohjeet löytyvät pakkauksen takaa ja valmistusta helpottaa pussien sisäpuolella oleva mitta-asteikko. Annos on valmis nautittavaksi 5-15 minuutissa!

Leader Outdoor retkiruoka

Peruna, riisi tai pasta liha aterioistamme löytyy laaja valikoima klassikkoannoksia sekä vaihtoehtoja myös laktoosittomaan tai gluteenittomaan ruokavalioon. Valmistamme kaikki ateriamme ilman palmuöljyä tai soijaa.

VEGAANISET JA KASVISRUOAT

Herkulliset vegaaniset ja kasvisateriamme sopivat ja vaihtoehtoja löytyy myös laktoosittomaan tai gluteenittomaan ruokavalioon. Valmistamme kaikki ateriamme ilman palmuöljyä tai soijaa.

PUURO

Ei mikä tahansa puuro. Varmistimme, että saat annoksesta hiilihydraattien lisäksi myös riittävästi proteiinia ja hyvänlaatuisia rasvoja. Ilman palmuöljyä, ilman soijaa. Tällä puurolla jaksat kulkea!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About