Leader yhteistyössä olympiajoukkueen kanssa

Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin. Yhdessä.

Leader Performance -pakkauksissa oleva Olympiajoukkueen tunnus kertoo yhteistyöstä, joka tähtää urheilumenestyksen lisäksi entistä korkeatasoisempiin urheiluravinteisiin. Kun ostat Leader-tuotteen, tiedät että se täyttää olympiaurheilijoiden vaatimukset. Paitsi huippu-urheilijoille, haluamme tarjota kaikille aktiivisesti liikkuville suomalaisille kotimaisen, parhaista raaka-aineista valmistetun tuotevalikoiman. 

Leader olympialaisten matkassa

Leaderin urheiluravinteet Suomen Olympiajoukkueen mukana Pariisiin

Tokion kesäolympialaisista alkanut yhteistyö näkyy myös Leaderin tuotekehityksessä. Olympiajoukkueen mukaan lähtee tuttuja ja turvallisia luottotuotteita ja yksi uusi täsmäase Pariisin helteisiin. Lue lisää →

Olympiajoukkueen suosikkituotteet:

”Suomen Olympiajoukkueen ja Leaderin yhteistyön kautta voimme tarjota urheilijoille keskitetysti tarkoin valikoituja ravintolisiä. Suomalaiselle huippu-urheilulle kotimaisuus on arvo sinänsä, mutta myös viesti tuotteiden alkuperästä. Urheilijoiden kannattaa valita ravintolisät aina kotimaiselta, luotettavalta tuottajalta.”

 – Laura Manner, ETM

Urheiluravitsemuksen vastuuasiantuntija, Suomen Olympiakomitea

Elektrolyytit huolehtivat nestetasapainosta

Kuumalla ilmalla nesteen merkitys korostuu. Hyvä urheilujuoma sisältää optimaalisen määrän energiaa ja elektrolyyttejä – yhdessä tai erikseen. Leader Performance Super Hydrate Sports Drink pitää sisällään kaiken tarvittavan nopeasti imeytyvässä ja vatsaystävällisessä muodossa. Markkinoiden edistyksellisin juomasekoitus sisältää peräti neljää eri nopeudella energiaa luovuttavaa hiilihydraattia. Leader Performance Super Electrolytes on elektrolyyttijauhe, joka huolehtii kehon nestetasapainosta ilman lisäenergiaa. Se on raikas urheilujuoma niille, jotka eivät kaipaa ylimääräisiä kaloreita ja tehokas nesteyttäjä niille hellepäiville, kun pelkkä ajatus urheilusta tuntuu mahdottomalta.

Leader Super Electrolytes elektrolyyttijauheen ainesosat

Lisää tehoa treeniin. Mikä tuote sopii minulle?

Palkkarit, hiilarit, laturit ja proteiinit… Mikä tuote auttaa jaksamaan, palautumaan tai saavuttamaan uusia tavoitteita? Leaderin urheiluravinneopas vastaa näihin kysymyksiin ja opastaa urheiluravintolisien käyttöön monipuolisen ruokavalion tukena. Kätevän valintakoneen avulla voit testata mikä tuote sopii juuri sinulle!

*Proteiini edistää lihasmassan kasvua. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellistä elämäntapaa.

Osta tuotteita verkosta

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About