Leader Performance

Performance

Leader Performance logo
Power to perform.

Hyvän fyysisen kunnon rakentaminen ja ylläpitäminen on elämänmittainen matka. Tavoitteletpa lajisi terävintä huippua tai liikunnan tuomaa hyvää oloa, Leader on olemassa sinua varten.

Leader Performance tuotesarja on rakennettu markkinoiden parhaista raaka aineista tavoitteellisen harjoittelun tueksi. Se täydentää terveellistä ja monipuolista ruokavaliota nopeuttamalla palautumista ja antamalla lisää energiaa silloin kun sitä tarvitaan. Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppanina olemme tukemassa suomalaisten huippu urheilijoiden tavoitteita. Sama tuoteosaaminen on jokaisen omia rajojaan tavoittelevan kuntoilijan saatavilla.

(avaa uuden välilehden)

Leader Performance Reco palautumisjuoma tuotteet harrastajille
Leader Performance Logo

Urheiluravinteet harrastajille & kuntoilijoille

Leader Performance Combat Reco palautumisjuoma tuotteet aktiiviharrastajille
Leader Performance Logo

Urheiluravinteet aktiiviharrastajille & urheilijoille

Maailman tiukimmat laatuvaatimukset ja tuotanto Suomessa

Tuotekehityksen johtavana ajatuksena on löytää jokaiseen tilanteeseen koostumukseltaan paras mahdollinen tuote ilman kompromisseja. Lopputuloksena on laadukkaita ja turvallisia urheiluravintolisiä, joiden kaikki ainesosat ovat perusteltuja.

Kehitämme tuotteet itse ja valmistamme ne sertifioiduilla tuotantolaitoksillamme Suomessa. Tuoteturvallisuuden keskiössä oleva antidopingtoiminta takaa, että Leaderin tuotantotiloissa ei käsitellä mitään urheilussa kiellettyjä aineita tai ainesosia. Toimintamme täyttää maailman tiukimpiin ja arvostetuimpiin laatujärjestelmiin kuuluvat BRC ja FSSC 2000 elintarviketurvallisuusstandardit. Työskentelemme johtavien raaka ainetoimittajien kanssa ja edellytämme samaa laatustandardia myös heiltä.

Löydä omia tavoitteitasi tukevat tuotteet Leader Performance -valintakoneesta!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About