TUOTTEET AKTIIVIHARRASTAJILLE JA URHEILIJOILLE

TUOTTEET AKTIIVIHARRASTAJILLE JA URHEILIJOILLE

Leader Performance tuotesarja aktiiviharrastajille ja urheilijoille on rakennettu markkinoiden ylivoimaisesti parhaista raaka-aineista tavoitteellisen harjoittelun tueksi.

Tuotekehityksemme johtavana ajatuksena on löytää jokaiseen tilanteeseen koostumukseltaan paras mahdollinen tuote ilman kompromisseja. Lopputuloksena on laadukkaita, helposti imeytyviä ja turvallisia urheiluravintolisiä, joiden kaikki ainesosat ovat perusteltuja.

Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppanina olemme tukemassa suomalaisten huippu-urheilijoiden tavoitteita näillä tuotteilla. Sama tuoteosaaminen ja laatu on jokaisen omia rajojaan tavoittelevan urheilijan saatavilla.

Sarja sisältää sekä lihasvoima että kestävyystreenejä tukevia tuotteita, sekä laaja valikoima treenilatureita ja tehonlisääjiä. Kaikki sarjamme jauheet ovat laktoosittomia. Lisäksi proteiinipatukoiden joukosta löytyy myös laktoosittomaan tai vähälaktoosiseen ruokavalioon sopivia vaihtoehtoja.

Kehitämme tuotteet itse ja valmistamme ne sertifioidulla tuotantolaitoksellamme Suomessa. Tuoteturvallisuuden keskiössä oleva antidopingtoiminta takaa, että Leaderin tuotantotiloissa ei käsitellä mitään urheilussa kiellettyjä aineita tai ainesosia. Toimintamme täyttää maailman tiukimpiin ja arvostetuimpiin laatujärjestelmiin kuuluvat BRC ja FSSC
2000 elintarviketurvallisuusstandardit, mikä takaa tuotteiden puhtauden ja turvallisuuden.

Tarvitsetko apua tuotteiden valinnassa?

Leader Performance valintakone auttaa.
Tee lyhyt testi ja selvitä mitkä urheiluravinteet tukevat parhaiten tavoitteitasi.

Leader Performance Reco palautumisjuoma tuotteet harrastajille
Leader Performance Logo

Urheiluravinteet harrastajille & kuntoilijoille

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About