Leader Promour Puffed Proteiinipatukka

Uusi ja ennennäkemätön proteiiniherkku on täällä!

Leader Promour Puffed on uusi proteiiniherkku täynnä paahdettua riisimuroa ja kuohkeaa suklaata suussasulavassa liitossa.

Leader Promour Puffed sisältää runsaasti proteiinia ja kuitua, mutta vain noin 150 kcal per patukka. Tämä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon kaikille terveellistä elämäntapaa noudattaville, jotka haluavat nauttia herkullisesta välipalasta ilman lisättyä sokeria tai palmuöljyä.

Käytämme patukoiden valmistuksessa vain Rainforest Alliance -sertifioitua suklaata, ja valmistamme ne itse meidän omalla tehtaallamme Toholammilla, Suomessa. Näin voimme taata, että patukat valmistetaan korkealaatuisista ainesosista ja että jokainen patukka on yhtä herkullinen kuin edellinen. Voit siis nauttia patukasta hyvällä omallatunnolla tietäen, että se on valmistettu vastuullisesti.

Leader Promour Puffed -patukan maut ovat milk choco ja toffee. Nämä makuyhdistelmät ovat täydellisiä täyteläisen suklaan ja kermaisen toffeen ystäville, ja ne toimivat loistavasti kätevänä välipalana tai terveellisempänä herkutteluvaihtoehtona missä ikinä liikutkin.

Koska haluamme varmistaa, että Leader Promour Puffed -patukka on helposti saatavilla, löydät sen todella laajasti niin isoimmista kuin vähän pienemmistäkin päivittäistavarakaupoista kautta Suomen toukokuun alusta lähtien.

Tartu siis Leader Promour Puffed -patukkaan ja valmistaudu astumaan suussa sulavan makumaailman lumoihin. Emme malta odottaa, että pääset maistamaan uutuuttamme!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About