Elmo Lakka ja Leader Super Electrolytes

Hyvänmakuinen elektrolyyttijauhe kesän kuumiin treeneihin.

Kova treeni pistää hikoilemaan. Suorituksen aikana elimistöstä poistuu nestettä ja tärkeitä ravintosuoloja eli elektrolyyttejä. Leader Performance Super Electrolytes -elektrolyyttijauhe on suunniteltu ylläpitämään kehon nestetasapainoa. Se on tehokas nesteyttäjä ja raikas urheilujuoma niille, jotka eivät kaipaa ylimääräisiä kaloreita.

Elektrolyyttijauheiden kasvava suosio perustuu helppoon ja tehokkaaseen nesteytykseen. Sen merkitys korostuu kuumalla ilmalla ja kovatehoisessa harjoittelussa, jonka aikana elimistöstä poistuu hikoilun myötä paitsi nestettä, myös suoloja ja kivennäisaineita. Tyypillisiä nestehukan oireita ovat väsymys, pään jomotus ja lihaskrampit. Leader Performance Super Electrolytes ylläpitää kehon nestetasapainoa ja palauttaa sen raskaan liikuntasuorituksen jälkeen.

Leader Super Electrolytes elektrolyyttijauheen ainesosat

Maineikasta Guérande-merisuolaa

Elektrolyytit ovat elimistön ravintosuoloja. Super Electrolytes -jauheessa ne ovat täsmälleen oikeassa suhteessa. Juoman elektrolyyttilähteenä on käytetty mm. luonnollista ranskalaista Guérande-merisuolaa, joka tunnetaan erityisen korkeasta mineraalipitoisuudestaan. Natriumin lisäksi juomajauheeseen on lisätty kaliumia ja magnesiumia ylläpitämään elektrolyyttitasapainoa ja tukemaan hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Urheilujuomaa ilman hiilihydraatteja

Elektrolyytit edistävät nesteen imeytymistä, mistä syystä ne ovat urheilujuomien keskeisiä ainesosia. Kaikki eivät kuitenkaan kaipaa urheilujuomien tarjoamaa hiilihydraattilisää – tai nauttivat nesteen ja hiilihydraatit mieluummin erikseen.

Pelkällä vedellä on taipumus livahtaa elimistön läpi, mikä heikentää entisestään elimistön suolatasapainoa. Leader Performance Super Electrolytes ylläpitää elektrolyytti- ja nestetasapainoa sekä suorituskykyä ilman urheilujuomien sisältämiä hiilihydraatteja ja kaloreita. Riittoisa juomajauhe on helppo annostella ja kuljettaa mukana. Veteen sekoitettuna syntyy raikas sitrushedelmänmakuinen janojuoma kesän kuumiin treeneihin. 

Mikä tuote
sopii minulle?

Löydä omia tavoitteitasi tukevat
tuotteet Leader Performance
-valintakoneesta

Leader valintakone testi

Mikä tuote
sopii minulle?

Löydä omia tavoitteitasi tukevat
tuotteet Leader Performance
-valintakoneesta

Leader valintakone testi mobiili
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About