Combat Reco – palautusjuoma kovaan treeniin

Leader performance Combat Reco -jauheeseen lisätyt kollageenipeptidit edistävät lihasten lisäksi myös tukikudosten palautumista. Tuloksena on ainutlaatuinen, kovaan treeniin ja kontaktilajeihin räätälöity palautusjuoma.

Vahvat lihakset vaativat vahvoja tukikudoksia

Hiilihydraatteja ja proteiinia sisältävien palautusjuomien avulla saat täydennettyä treenin aikana ehtyneitä energiavarastoja. Mitä paremmin ja nopeammin palaudut rasituksesta, sitä useammin voit harjoitella tai kilpailla.

Siinä missä hiilihydraatit ovat polttoainetta, proteiinit ovat lihasten rakennusaineita. Kovan rasituksen aikana lihaskudoksissa syntyy mikrovaurioita. Proteiinia tarvitaan niin lihasvaurioiden korjaamiseen kuin lihasten kasvuun.

Sama pätee myös tukikudoksiin. Lihasvoimaan kehittyessä jänteiden ja nivelsiteiden tulee vahvistua, jotta ne kestävät kasvavaa kuormitusta. Rustojenkin pitää soputua muuttuvaan tilanteeseen.

Tutkitusti toimivia Fortigel™ ja Tendoforte™ -kollageenipeptidejä

Kollageeni on sidekudosproteiini, jota elimistö valmistaa aminohapoista. Sitä esiintyy muun muassa luustossa, rustoissa, jänteissä ja ihossa. Elimistön kollageeninmuodostus vähenee iän myötä. Se näkyy iholla, mutta tuntuu myös tukikudoksissa.

Valmisteena kollageeni tunnetaan parhaiten kauneuslupauksista. Ihonhoitotuotteiden sisältämä kollageeni ei kuitenkaan vahvista tukikudoksia, koska ihon kollageenit ovat erilaisia kuin jänteissä ja rustoissa.

Combat Reco -palautusjuomassa olevat kollageenipeptidit ovat tutkittuja ja tarkkaan valikoituja aminohappoketjuja. Fortigel™ on ruston vahvistamiseen tarkoitettu kollageenipeptidi, kun taas Tendoforte™ sisältää jänteissä ja sidekudoksissa esiintyviä aminohappoketjuja.

Palautumisjuoman sisältämä kollageeni auttaa niveliä, jänteitä ja muita kudoksia palautumaan kovista kontakteista ja pysymään vahvoina ja toimintakykyisinä.

Kenelle kollageenia sisältävä palautusjuoma sopii?

Leader Performance Combat Reco kehitettiin kontaktilajien palautusjuomaksi. Se on kategoriassaan ainutlaatuinen, mutta samalla monikäyttöisempi kuin pelkkä nimi antaa olettaa. Ei siis tarvitse pudota kanveesiin, sillä kudokset ovat kovilla paljon vähemmästäkin.

Kamppailulajien lisäksi monet palloilulajit, kuten jääkiekko ja jalkapallo kuuluvat kontaktilajeihin. Kovat taklaukset ovat kuluttavia olitpa sitten ottavana tai antavana osapuolena. Kudokset ovat kovilla myös painonnoston kaltaisissa maksimiponnistuksissa, kovassa voimaharjoittelussa tai rajuissa heittolajeissa. Jonkinlaisena nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että kuulut kohderyhmään, jos kunnon lisäksi myös kroppa on treenissä kovilla.

Mistä palautusjuomat on tehty?

Combat Reco perustuu Leaderin edistyksellisimpään Hydropower Reco -palautusjuomaan, jonka proteiini- ja hiilihydraattilähteiksi on valittu nopeimmin imeytyviä ja vatsaystävällisimpiä ainesosia. Niiden lisäksi juomassa on elektrolyyttejä, jotka korvaavat hikoilun aikana menetettyjä suoloja ja parantavat nesteen ja ravintoaineiden imeytymistä.

Erittäin hyvin siedetty Cluster Dextrin™ HBCD-dekstriini ja isomaltuloosi vapauttavat nopeaa, mutta tasaista energiaa. Hiilihydraattien imeytyminen on maksimoitu HBCD-dekstriinin ja isomaltuloosin sekoituksella, jolloin glukoosi ja fruktoosi ovat optimaalisessa suhteessa.

Proteiinin lähteinä oleva heraisolaatti ja siitä edelleen pilkottu hydrolysoitu hera ovat niin ikään nopeasti imeytyviä. Valmistusteknologian ansiosta juoma on ohjeiden mukaan sekoitettuna laktoositon ja lähes rasvaton.

Korkealaatuisen heran tunnistaa myös juoman mausta ja suutuntumasta. Tai oikeammin sitä ei huomaa, sillä monille heratuoteille ominainen liitumainen maku ja epämiellyttävä suutuntuma loistavat poissaolollaan.

Milloin palautusjuomaa tulisi käyttää?

Palautusjuomien suosio perustuu niiden monipuolisuuteen. Sen lisäksi että energiaravintoaineet on pakattu samaan pussiin, myös kehon nestetasapaino palautuu optimaalisesti.

Ravintolisät täydentävät monipuolista ruokavaliota – eivät korvaa sitä. Halutessasi saat tarvittavat proteiinit ja hiilihydraatit ihan tavallisesta ravinnosta. Palautumisjuomassa ne ovat kuitenkin paitsi nestemäisessä muodossa, myös optimaalisessa suhteessa, jolloin ne imeytyvät nopeasti ja käynnistävät palautumisen heti treenin päätyttyä.

Kaiken tämän lisäksi palkkari on mainettaan monipuolisempi. Esimerkiksi saliharjoittelussa voit nauttia palautusjuomaa yhtä hyvin ennen treeniä ja treenin aikana kuin sen jälkeen. Sama juoma antaa puhtia suoritukseen ja tarvittavat rakennusaineet palautumiseen.  

Leader valintakone, mikä urheiluravinne minulle sopii?
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About