Etusivu

Superfood Leader

Superfood on yleisnimitys luonnonmukaisesti tuotetuille ruoka-aineille, joilla on poikkeuksellisen suuri ravinnetiheys ja jotka sisältävät erittäin runsaasti muun muassa elimistölle välttämättömiä tai hyödyllisiä vitamiineja, antioksidantteja, aminohappoja, mineraaleja ja ravinteita.

Monet superfoodit tunnettiin jo tuhansia vuosia sitten vallinneiden korkeakulttuurien keskuudessa, ja ne on viime vuosina löydetty uudestaan. Superfoodien terapeuttisiin ominaisuuksiin liittyy usein mystiikkaa ja historiallisia tarinoita, mutta myös yhä useammassa nykyaikaisessa tutkimuksessa on todettu niiden sisältämien aineiden myönteiset vaikutukset ihmisen elimistölle.

Leader Natural Foods

Leaderin Natural Foodsin kasvavasta superfood-tuoteperheestä löydät niin Sara La Fountainin herkulliset Superfood Smoothiet kuin perinteisetkin superfoodit.

Kaikki alkaa ensiluokkaisista, puhtaista raaka-aineita, mutta se on vasta alku. Tuotteen matka vaikkapa neljän kilometrin korkeudessa olevalta aasialaisen vuoren rinteeltä kuluttajan lautaselle sisältää monta vaihetta, ja me Leaderissä pidämme huolen siitä, että ketjun jokainen lenkki pitää.

Raaka-aineiden keruun, esikäsittelyn, varsinaisen valmistuksen, pakkauksen, varastoinnin ja toimituksen tulee jokaisen olla ensiluokkaista, sillä vain siten voimme varmistaa lopullisen tuotteen virheettömän laadun. Suurin osa tuotteiden valmistuksesta tapahtuu kotimaisin voimin, joka myös on laadun takeena.

Me Leaderissä ajattelemme parastasi – ja tarjoamme sitä Sinulle.
Terveisin Superfood Leader

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About